Zeljković: Imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu

Fudbaler Radnika iz Bijeljine

Zeljković: Imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu

S. Mlaćo

Nogometaši Radnika iz Bijeljine na zimsku pauzu će poslije susreta 18. kola BH Telecom Premijer lige sa FK Sarajevo.

Bijeljince na Koševu očekuje težak posao, ali sjajne igre ove polusezone daju im nadu da i u našem glavnom gradu mogu ostvariti pozitivan rezultat. Za SporSport.ba je uoči ovog susreta govorio iskusni branič Mladen Zeljković koji se dotakao i susreta prošlog kola sa Vitezom (1:1).

"S obzirom da smo gubili i pred kraj izjednačili mogu biti zadovoljan bodom. Naspram nas smo imali jako kvalitetnu ekipu Viteza koja je znala po šta je došla od samog početka pa do kraja utakmice. Mi smo dali maksimum, ali nismo uspjeli da dođemo do tri željena boda", kazao je Zeljković.

 Sarajevo trenutno ima bod prednosti u odnosu na Radnik i radi se o jednom od derbija kola.

"Sada nas očekuje težak susret sa Sarajevom koje uz Želju i Zrinjski pretendent za titulu. Oni su u toj utakmici favoriti, ali i mi imamo neki određeni kvalitet koji nam daje za pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu u tom meču", ističe nekadašnji fudbaler Željezničara. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Lijepo mu je u Bijeljini i za sada ne mislim mijenjati sredinu.

"Imam ugovor još godinu dana i za sada su sve misli usmjerene ka tome da budemo što bolje plasirani na tabeli. Ovi momci i stručni štab to zaslužuju, a u Bijeljini se osjećam kao kod kuće. Ovo mi je je drugi put da sam ovdje, a što se tiče mojih partija generalno sam zadovoljan", zaključio je Mladen Zeljković, član Radnika iz Bijeljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije