Željo - Sarajevo na Moja TV, četiri utakmice u prenosima

Četiri utakmice u prenosima

Željo - Sarajevo na Moja TV, četiri utakmice u prenosima

M. Šljivak

Četvrto kolo Lige za prvaka u prvenstvu Bosne i Hercegovine donosi duel vječitih rivala Željezničara i Sarajeva na Grbavici.

Sigurno je da će duel sarajevskih timova na stadion privući veliki broj navijača, a oni koji nisu u mogućnosti doći na stadion Grbavica, ovaj meč će moći gledati putem Moja TV platforme.

Pored ove utakmice, još tri meča 4. kola doigravanja biće u direktim TV prenosima.

Kamere Arena Sport kanala biće u subotu od 16 sati Pod Bijelim brijegom, gdje će Zrinjski ugostiti Radnik, a dva sata kasnije će prenositi meč s Pecare između Širokog i Metalleghea.

BHT će u subotu od 16 i 30 prenositi meč između Krupe i Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

termin meč prenos
Subota, 16:00 Zrinjski - Radnik Arena Sport
Subota, 16:30 Krupa - Sloboda BHT
Subota, 18:00 Široki - Metalleghe Arena Sport
Subota, 19:30 Željezničar - Sarajevo Moja TV

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi