Željo danas gostuje u Goraždu

Susret počinje u 17 sati

Željo danas gostuje u Goraždu

Fudbaleri Željezničara nastavljaju pripreme za evropski ispit koji ih očekuje u četvrtak kada će gostovati Metalurgu u Skopju.

Plavi će danas odigrati prijateljsku utakmicu u Goraždu protiv istoimenog tima i domaćina susreta. Utakmica će se igrati na gradskom stadionu u Goraždu sa početkom od 17 sati, a cijena ulaznice iznosi 3 KM.

Željo će u Goražde otputovati u 13:30 sati a šef struke Admir Adžem moći će računati na sve fudbalere, no po svemu sudeći oni koji su igrali protiv Lovćena biće pošteđeni.

Također, potiv Goražda bi trebao igrati i Tomislav Tomić koji je jučer propustio trening zbog lakše povrede.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.