Željo dobio urbanističku saglasnost za radove na stadionu
fkzeljeznicar.ba

Grbavica će uskoro zasjati

Željo dobio urbanističku saglasnost za radove na stadionu

Rukovodstvo FK Željezničar obavijestilo je javnost da je na adresu kluba pristigla urbanistička saglasnost za radove na istočnoj i zapadnoj tribini stadiona Grbavica. 

Željezničar je potvrdio da je Općina Novo Sarajevo raspisala i javni poziv u vezi planirane izgradnje reflektora za pomoćni teren na kojem trenira Omladinski pogon, a što je rukovodstvo kluba iniciralo u ranijem periodu.

Također, iz Željezničara su izrazili nadu da će lokalna zajednica kao i svi ostali organi vlasti prepoznati značaj projekta rekonstrukcije stadiona Grbavica, te da će nastavak aktivnosti na realizaciji projekta rekonstrukcije i izgradnje stadiona proteći u skladu s planiranom dinamikom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve strukture kluba će svoje kapacitete podrediti cilju da se započete aktivnosti nastave kako bi Grbavica zasjala punim sjajem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi