Željo ispred Sarajeva i Slobode

Grbavica najposjećenija

Željo ispred Sarajeva i Slobode

M. Šljivak

Posljednje 18. kolo jesenjeg dijela sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine privuklo je čak 15.700 ljubitelja fudbala.

Ova brojka je i očekivana jer su Željezničar i Sarajevo igrali domaće utakmice, a upravo je Željo ponovo imao najveću posjetu.

Susret Plavih protiv Čelika na Grbavici je, prema zvaničnim podacima NSBiH, pratilo ukupno 5.500 ljubitelja fudbala, a slijedi zatim stadion Koševo, gdje se na meču Sarajeva i Radnika okupilo 5.000 navijača.

Od ostalih terena samo vrijedi izdvojiti stadion Tušanj, gdje je meč Slobode i Krupe gledalo 4.000 ljubitelja fudbala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na utakmicama Široki - Mladost i Vitez - Zrinjski bilo je po 500 navijača, a na Otoci u duelu Olimpica i Metalleghea bilo je svega 200 gledatelja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi