Željo najavljuje gradnju južne tribine?

Sutra vanredna press konferencija

Željo najavljuje gradnju južne tribine?

E. Čaušević

FK Željezničar danas je obavijestio medije da će sutra na stadionu Grbavica biti održana vanredna press konferencija.

Plavi su danas saopštili da će u Plavom salonu na Grbavici sutra biti održana vanredna press konferencija, ali nisu odlučili otkriti šta će biti glavna tema iste. Medijima će se sutra obratiti prvi čovjek Željezničara, Senad Misimović, a kako nezvanično saznajemo on će najaviti početak radova na južnoj tribini.

Poznato je da je Željezničar ove godine bio veoma aktivan što se tiče radova na Grbavici. Izgrađena je istočna tribina koja je otvorena u finišu prošle sezone, te je dodatno "ušminkana" zapadna tribina. Čelni ljudi kluba nakon toga su saopštili da će veoma brzo početi i radovi na južnoj tribini.

Željezničar je prije nekoliko mjeseci dobio dozvolu za gradnju južne tribine, a prema svemu sudeći ona će početi veoma brzo. Kako smo već napisali, prema nezvaničnim saznanjima upravo će o tome sutra govoriti Misimović na vanrednoj press konferenciji.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi