Željo od danas u Međugorju, u subotu sa Splitom

Plavi do nedjelje u Hercegovini

Željo od danas u Međugorju, u subotu sa Splitom

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara reprezentativnu pauzu u Premijer ligi naše zemlje iskoristiti će za mini pripreme koje će obaviti u Međugorju.

Ekspedicija Plavih jutros je u otputovala u ovaj hercegovački gradić gdje će se zadržati do nedjelje kada je planiran povratak u Sarajevo.

Za subotu je dogovorena prijateljska utakmica sa članom HNL-a ekipom Splita, a duel će biti odigran sa početkom u 14 sati.

Po povratku iz Međugorja Plavi će trenirati u Sarajevu, a u narednom kolu u goste će ekipi Viteza. Slavko Petrović na raspolaganju ima sve igrače, osim iskusnog Sanela Jahića koji je suspendovan zbog kršenja klupske discipline, a među putnicima se našao i Zajko Zeba, koji je jučer predstavljen u Plavom salonu nakon što je potpisao jednoipogodišnju vjenost timu sa Grbavice. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi