Željo odradio novi trening pred meč sa Širokim Brijegom

Na glavnom terenu stadiona Grbavica

Željo odradio novi trening pred meč sa Širokim Brijegom

S. Mlaćo

U sklopu priprema za meč 6. kola BH Telecom Premijer lige BiH protiv Širokog Brijega nogometaši Željezničara danas su odradili novi redovni trening koji je ovaj put bio otvoren za javnost, a najvjerniji navijači Plavih isti su pratili sa južne tribine stadiona Grbavica.

Trener Admir Adžem sa svojim pomoćnicima imao je na raspolaganju sve igrače, a duel protiv Širokog Brijega sigurno će propustiti Kemal Osmanković, dok su od ranije van terena Ivan Crnov i Darko Marković.

Umjesto Osmankovića će vjerovatno su subotu zaigrati Daniel Graovac, dok će u vezni red Denis Žerić ili Anel Šabanadžović. Upitan je i nastup Srđana Stanića, čije bi mjesto trebao zauzeti iskusni Josip Projić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da sa Plavima još uvijek trenira i Francuz Guillaume Taty koji se nalazi na probnom radu. 

Meč između Željezničara i Širokog Brijega igra se u subotu sa početkom u 20 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi