Zenica na nogama, Robijaši već u elementu

Euforija u Zenici

Zenica na nogama, Robijaši već u elementu

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će na Bilinom polju dočekati aktuelnog prvaka naše zemlje i lidera na tabeli Zrinjski iz Mostara. 

Zeničanima je sutra potrebna pobjeda, kao i gostima, a očekuje se pravi spektakl na Bilinom polju. Budući da se navijači crno-crvenih vraćaju na tribine nakon skoro tri godine, u Zenici je proteklih dana velika euforija. Nakon dugo vremena sutra se očekuje da stadion bude dupke pun, a atmosfera kakva nije dugo viđena na našim terenima.

Kako bi još više animirali ljude u Zenici za sutrašnju utakmicu, večeras su popularni "Robijaši" napravili veliki Karusel kroz cijelu Zenicu, preko 40 auta s obilježjima Čelika prodefiliralo je kroz grad, te pjesmama i navijanjem najavili sutrašnji derbi duel.

Zanimljivo da je centar grada bio blokiran jedno vrijeme, jer su sva auta stala na jedno mjesto i navijači su izašli navijati iako u Zenici pada izuzetno jaka kiša. Sutra očekujemo pravi nogometni spektakl na Bilinom polju, kako na terenu, tako i na tribinama. Copa90 koja je došla u Zenicu, kako bi snimila prilog o Čeliku i navijačima sigurno da će imati mnogo toga da zabilježi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nadamo se da će sutra sve proći bez incidenata, te da će se iz Zenice poslati lijepa slika kako u regiji, tako i cijeloj Evropi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi