Zenica oblijepljena plakatima: "Ugašen Čelik"

Navijači izrazili nezadovoljstvo

Zenica oblijepljena plakatima: "Ugašen Čelik"

Opšte je poznato da je Čelik najveći sportski dužnik u našoj zemlji. 

Zeničani su gotovo 20 godina bez trofeja, a posljednji put na evropskoj sceni su igrali 2007. godine kada su u 1. kolu Intertoto kupa poraženi od Grbalja.

Za dugove i stanje u i oko kluba nikad niko nije odgovarao. Tom činjenicom razočarani su i navijači Čelika koji iz protesta u posljednje dvije godine ne dolaze na domaće utakmice, sve dok se ne osvoji statut i napravi reprogram duga. 

Svoje nezadovoljstvo navijači Čelika ovaj put odlučili su iskazati tako što su po čitavoj Zenici oblijepili plakate na kojima piše "Ugašen Čelik". Na njima su također ispisana imena koja su klubom vedrila i oblačila posljednjih 15-tak godina i koje navijači okrivljuju za dug u visini od 12 miliona i loše rezultate.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi