Zeničani nisu prijavili doktora, pa ostali bez tri boda

Disciplinska komisija Saveza donijela odluku

Zeničani nisu prijavili doktora, pa ostali bez tri boda

S. Mlaćo

Disciplinska komisija N/FSBiH rješavajući prijavu Komiteta za takmičenje NS/FS sa neodigrane utakmice 10. kola Premijer omladinske lige BiH između pionira i kadeta NK Čelik i FK Mladost Doboj Kakanj donijela je odluku o oduzimanju tri boda ovim selekcijama tima iz Zenice.

Kako je već poznato, Zeničani nisu obezbijedili doktora, te susret nije ni odigran, a taj propust će ih sada teško koštati.

Komitet za takmičenje NS/FS BiH treba da uskladi tabele takmičenja Premijer lige BiH za obje kategorije (U-15 i U-17) po pravosnažnosti odluke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti