Zeničani se dobrim rezultatom žele iskupiti za poraz

Čelik dočekuje Široki Brijeg

Zeničani se dobrim rezultatom žele iskupiti za poraz

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon četiri odigrana kola u Premijer ligi BiH imaju četiri osvojena boda, po jedna pobjeda i remi, te dva poraza učinak su izabranika Kemala Alispahića.

Zeničani su ekipa koja definitivno nije fizički spremna, ali i kao takva u svakoj utakmici igra otvoreno, tako da su primili već devet golova, najviše u ligi u prva četiri kola.

Bez obzira na sve nedaće, crno-crveni sutra na Bilinom polju protiv Širokog Brijega žele da se dobrom igrom i rezultatom iskupe za katastrofalnu igru i poraz od Olimpica na Otoci.

Kada je u pitanju zdravstveni bilten igrača, svi nogometaši osim Emira Jusića su u konkurenciji za sutrašnju utakmicu. Prema najavama iz stručnog štaba, biće nekoliko izmjena u ekipi, posebno kada je u pitanju defanzivni dio, gdje crno-crveni ne stoje najbolje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U posljednje dvije utakmice na Bilinom polju, Čelik je pobjeđivao Široki Brijeg, pa se nadaju da tako mogu uraditi i sutra, kako bi podigli samopouzdanje pred teške utakmice protiv Zrinjskog i Željezničara u narednim kolima.

Vjerovatni sastav Čelika:Bukvić, G.Popović, Hrkać, Marković, Šivšić, Pezer, Hećo, Hasanović(Haurdić), Salčinović, Popović i Brković.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije