Ženska reprezentacija BiH u finalu Istra Kupa

Remi sa Hrvatskom

Ženska reprezentacija BiH u finalu Istra Kupa

Ženska seniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine plasirala se u finale Istra Kupa, prijateljskog turnira koji se održava u Umagu.

Ženska seniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine plasirala se u finale Istra Kupa, prijateljskog turnira koji se održava u Umagu.

Izabranice Samire Hurem su danas u susretu trećeg kola grupe B remizirale 0:0 sa domaćinom turnira, selekcijom Hrvatske.

Bod osvojen u današnjem meču dovoljan je bh reprezentciji za prvo mjesto u grupi i plasman u finale gdje će se 8. marta u 15:00 sati sastati sa Slovačkom.

Hrvatska-Bosna i Hercegovina 0:0
Stadion: Umag.
Sudija: Tanja Subotić.
Sudije asistetnti: Petra Bombek, Staša Špur.
4. sudija: Silvija Makar.

Hrvatska: Doris Bačić, Kristina Nevrkla, Mihaela Horvat, Maja Joščak, Ivana Rudelić, Iva Landeka, Maria Kunštek (76. Monika Conjar), Ivana Bojčić, Sandra Žigić, Ana Dujmović, Ivana Maltašić (56. Matea Bošnjak). Selektor: Božidar Miletić.

Bosna i Hercegovina: Almina Hodžić, Amira Spahić, Melisa Hasanbegović, Nikolina Dijaković (50. Mejrema Medić), Antonela Radeljić, Aida Hadžić, Lidija Kuliš, Milena Nikolić, Alisa Spahić (46. Dajana Spasojević), Amela Kršo, Selma Kapetanović (46. Zerina Piskić). Selektor: Samira Hurem. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti