Žerić ili Bujić preuzimaju Rudar Prijedor

Traži se nasljednik Nestorovića

Žerić ili Bujić preuzimaju Rudar Prijedor

Rudar Prijedor sedmicu dana prije početka priprema ostao je bez šefa stručnog štaba, nakon što je Darko Nestorović preuzeo klupu zeničkog Čelika.

Član Prve lige RS rješenje za vođenje prvog tima tražit će u sopstvenom kadru, a shodno tome najozbiljniji kandidati su Nedžad Žerić i Zoran Bujić.

"U prvom planu mi je priprema diplomskog rada za sticanje UEFA profi-licence, jer sam predan stručnom usavršavanju, a vidjet ćemo šta će donijeti naredni dani", kazao je Žerić.

Žerić je dosad bio pomoćnik Nestoroviću, a tokom svoje igračke karijere nekoliko sezona nastupao je za Rudar Prijedor, kao i bihaćko Jedinstvo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.