Žeriću istekao ugovor sa Jedinstvom

Ostvario zacrtani cilj

Žeriću istekao ugovor sa Jedinstvom

Nedžad Žerić je, po svemu sudeći, završio svoj angažman u bihaćkom Jedinstvu. 

Nekadašnji fudbaler Rudar Prijedora je u Jedinstvo stigao zimus kao 'spasilac', a iako je bihaćkom klubu malo ko davao šanse za opstanak, cilj je uz mnogo muke na kraju ostvaren. 

Samim završetkom sezone Žeriću je istekao ugovor sa Jedinstvom i veliko je pitanje da li će i u narednoj sezoni predvoditi crveno - bijele. To bi trebalo biti poznato do kraja sedmice, a kako su saopštili iz kluba, pregovori se vode s trojicom trenera. 

"Kada sam dolazio na zimu dogovoreno je saradnja do kraja sezone. Svoje obaveze sam izvršio, cilj je ostvaren, a šta će dalje biti, stvarno ne znam", kazao nam je Žerić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na jučerašnjem sastanku koji je održan u klupskim prostorijama, između ostalog, izabrani su i novi funkcioneri kluba koji će raditi na volonterskoj osnovi. Za sekretara kluba je izabran Senad Karač, sportski direktor je Ajdin Demirović, a za pravne, odnosno ekonomske poslove brinut će se Emir Kurić i Derviš Mulić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi