Živković: Na Bilinom polju želimo pobijediti

Golman Viteza optimista

Živković: Na Bilinom polju želimo pobijediti

Jedan od najboljih igrača Viteza u prošloj sezoni, golman Aleksandar Živković ostao je u ovom klubu uprkos odlasku mnogih saigrača. 

Živković je tokom prošle sezone odlično branio svoj gol, te rijetko priliku za dokazivanje pružao svojoj rezervi.

„U novoj sezoni očekujem opstanak, to nam je prvi cilj, a sve drugo što napravimo t bit će odličan rezultat. Imamo kostur ekipe od prošle sezone i pitanje opstanka ne bi trebalo doći u pitanje,“ izjavio je za SportSport Živković.

„Utakmica sa Čelikom će biti puna borbe i želje za pobjedom sa obe strane. Bit će neizvjesno do posljedneg trenutka baš kao i prošle sezone. I mi kao i Čelik imamo dosta izmjenjen sastav, ali idemo na pobjedu,“ dodao je prvi golman Viteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.