Živković: Nadamo se pozitivnom ishodu u Vojkovićima

Fudbaler Glasinca pred derbi s Famosom

Živković: Nadamo se pozitivnom ishodu u Vojkovićima

D. Vejo

Na pomolu je i treće kolo Druge lige Republike Srpske grupa Istok, a u derbiju istog sastat će se Famos i Glasinac.

I jedni i drugi imaju imperativ pobjede u ovom meču. Nakon dva odigrana kola, tim iz Vojkovića nalazi se na četvrtoj poziciji s osvojenih četiri boda, dok je Glasinac devetoplasirani tim s bodom manje. Jedan od glavnih aktera tima iz Sokolca jeste Nikola Živković koji kako kaže vjeruje u pozitivan skor.

"Gostujemo odličnoj ekipi Famosa koja igra veoma dobro na svom terenu. Ali mi smo spremni da odgovorimo zadatku, te ćemo kompletni pokušati ostaviti dobar utisak i osvojiti bodove. Nadam se povoljnom rezultatu u Vojkovićima", zaključio je za SportSport.ba vezni fudbaler Glasinca, Živković.

Susret ova dva tima na rasporedu je sutra od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti