Živković: Očekuje nas teško gostovanje u Brčkom

Fudbaleri Glasinca putuju u Brčko

Živković: Očekuje nas teško gostovanje u Brčkom

D. Vejo

U okviru 25. kola Druge lige Republike Srpske fudbaleri Glasinca 2011 gostovat će ekipi Lokomotive u Brčkom.

Iz redova Glasinca 2011 kažu da optimistični ulaze u ovu utakmicu i s jasnim ciljem, da ostvare što pozitivniji rezultat.

"Očekuje nas jedno teško gostovanje u Brčkom. Igramo protiv ekipe koja se bori za opstanak. Mi idemo da se nadigravamo. Znamo šta nas čeka i spremni smo da odgovorimo svakom izazovu. Želimo izvući pozitivan rezultat i kuću se vratiti neporaženi. Svi smo zdravi nema povreda kao ni kartona što je najbitnije, tako da kompletni idemo na gostovanje ekipi Lokomotive", rekao je za SportSport.ba vezni igrač Glasinca, Nikola Živković.

Prije ovog meča, Glasinac zauzima osmu poziciju na tabeli dok je ekipa Lokomotive 14. tim.

Meč između Lokomotive i Glasinca igra se ovog vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi