Živković: Sretan sam što Sarajevo neprestano raste

Ponikao u bordo klubu

Živković: Sretan sam što Sarajevo neprestano raste

E. Škorić

Bivši igrač Sarajeva Boris Živković posjetio je prostorije bordo kluba.

Živković je ponikao u Sarajevu, igrao je početkom devedesetih godina u prvom timu, za koji je debitovao protiv kakanjskog Rudara 15. jula 1994. godine, a u bordo dresu je postigao jedan gol u 11 nastupa.

“Drago mi je što sam posjetio FK Sarajevo i čestitam klubu nadolazeći veliki jubilej, 70 godina postojanja kluba. Pratim Sarajevo i sretan sam što klub nesprestano raste. Dobro je što je Akademija zaživjela, a veliki broj mladih igrača je već u prvom timu. To je ispravan put i klubu želim mnogo sreće u budućnosti.”, kazao je Živković, koji je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri nastupao za Sarajevo, Marsoniju, Dragovoljac, Bayer Leverkusen, FC Portsmouth, VFB Stuttgart, FC Koln, Hajduk i Zmaj, a za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 39 utakmica.

cc9fdbd74f85fd2e3378c6ef4838aa6992e1b1b936653510156bfcb22c6e08fe

On je postao 7.311 član bordo porodice, a u bordo Fan Shopu je kupio i primjerak Knjige Vremena.

“Divno sjećanje i uspomena na neko prijašnje vrijeme. Puno pozdrava za sve navijače i simpatizere FK Sarajevo”, poručio je Žiković u razgovoru za zvanični sajt FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Knjiga vremena" - autentična i precizna hronologija koja sadrži pregled i fotografije sa preko 250 sportskih događaja u izdanju FK Sarajevo, a cijena aktivne članove iznosi 140,00 KM, a u slobodnoj prodaji, svi oni koji nisu članovi FK Sarajevo, "Knjigu vremena" će od danas moći kupiti po cijeni od 190,00 KM. U sve cijene uključen je PDV. Knjiga vremena je dostupna u oba BORDO FAN SHOP-a (Maršala Tita 38b/ Bezistan), kod klupskih LBC partnera Šahinpašić, Buybook i Libris, te putem online Fan Shop-a Fudbalskog kluba Sarajevo na sljedećem linku: KNJIGA VREMENA.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi