Žižović: Jedan gol bi mogao riješiti pitanje pobjednika

Radnik gostuje Slobodi

Žižović: Jedan gol bi mogao riješiti pitanje pobjednika

Predstojeće, drugo, kolo Premijer ligi BiH za Radnik će donijeti teško gostovanje na Tušnju kod Slobode. 

Sloboda je tradicionalno neugodan protivnik za bijeljinski klub, a toga je svjestan i trener Mladen Žižović. On je u najavi utakmice kazao kako bi jedan gol, na bilo kojoj strani, mogao riješiti pitanje konačnog pobjednika. 

"U pripremnom periodu smo odigrali sa Slobodom susret, radi se o kvalitetnom sastavu, sa dosta dobrih pojedinaca i neće biti nimalo lako na Tušnju. Mi ćemo pokušati da postignemo gol, što bi nam sigurno donijelo povoljan rezultat. Biće veoma značajno kako se otvori susret jer bi i jedan pogodak na bilo kojoj strani mogao riješiti pitanje konačnog pobjednika", rekao je trener Mladen Žižović u najavi meča za NTV Arena.

Žižović ni ovog vikenda nema kompletan igrački kadar na raspolaganju. Papirologija oko registracije Alema Merajića još uvijek nije gotova, dok je Irfan Hadžić zadobio povrijedu skočnog zgloba zbog koje će morati da odsustvuje sa terena najmanje dvije nedelje. Međutim, s druge strane, svi ostali igrači su spremni, uključujući i desnog beka Zvonimira Blaića, koji je konačno stekao pravo nastupa u plavom dresu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica Sloboda – Radnik igra se na Tušnju u subotu sa početkom u 19:30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije