Žižović: Najrealniji rezultat; Starčević: Pravit ću izmjene

Treneri nakon meča

Žižović: Najrealniji rezultat; Starčević: Pravit ću izmjene

Fudbaleri Radnika i Krupe podijelili su bodove u današnjem meču 1. kola Premijer lige BiH odigravši meč bez golova.

Treneri obje ekipe saglasni su u tome da je ovo i najrealniji rezultat te nisu previše nezadovoljni. 

"Mislim da je ovo realan rezultat po svemu prikazanom. Čestitam momcima na dopadljivoj igri iako su uslovi bili veoma teški - 37 stepeni. Vidjećemo šta će biti protiv Slobode, mi idemo u svaki meč da izvučemo što više bodova, ali je prvo potrebno da se slegne ova utakmica", rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

S druge strane, trener Krupe Slobodan Starčević smatra da njegov tim nije igrao na nivou kao iz pripremnih mečeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nismo igrali na onom nivou iz pripremnih mečeva. Nismo mogli da im pariramo u zadnjih 20 minuta. Mislim da ćemo napraviti određene izmjene u narednih sedam dana. Nismo adekvatno odgovorili na njihove izmjene danas. Ovo nije loš rezultat za malu Krupu, ulazimo u prvenstvo sa jednim bodom iz jednog meča i to nije loše", rekao je Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi