Žižović: Ništa ne može preko noći, a nemamo ni sreće

Trener Radnika za SportSport.ba

Žižović: Ništa ne može preko noći, a nemamo ni sreće

S. Mlaćo

Radnika iz Bijeljine ne ide u novoj sezoni Premijer lige BiH.

 Bijeljinci su tek na devetom mjestu, te  nakon deset kola imaju isto toliko bodova. Skroman je to učinak tima od kojeg se očekivala borba za Ligu za prvaka, ali to se očigledno neće desiti.

U subotu su izabranici Mladena Žižovića poraženi od Širokog Brijega (0:1) i na reprezentativnu pauzu odlaze sa gorkim ukusom.

"Ne znam šta da vam kažem na sve ovo. Najveći problem je to što je ekipa pretrpjela mnogo promjena u ljetnom prelaznom roku, došli su neki novi momci, a ništa ne može preko noći. Da može svi bi to radili, ne bih stvarali ekipe godinama. Na to su se nadovezale i sudijske lakrdije, a nismo imali ni sreće", kazao je Žižović u razgovoru za SportSport.ba.

Žižovića smo pitali i kakav je njegov status, s obzirom na loše igre kluba.

"O tome odlučuju organi kluba. Sjest ćemo, razgovarati i vidjet kako dalje", jasan je bio trener Bijeljinaca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Reprezentativna pauza dobro će doći Radniku.

"Pokušat ćemo da zaboravimo stvari koje su iza nas i da ekipu vratimo prije svega psihički na normalan put. Odigrat ćemo i jednu prijateljsku utakmicu, a sreća je pa nam sada dolaze nešto lakši raspored ako tako možemo reći", dodao je Mladen Žižović na kraju razgovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi