Žižović ostaje trener Radnika

Potvrdio klub iz Bijeljine

Žižović ostaje trener Radnika

Fudbalski klub Radnik iz Bijeljine odlučio je dati priliku treneru Mladenu Žižoviću i naredne sezone na mjestu šefa stručnog štaba.

Nakon što je tadašnji trener Nebojša Milošević dobio otkaz prije nekoliko sedmica, klub iz Bijeljine je privremeno povjerenje ukazao njegovom tadašnjem pomoćniku Žižoviću, a on će i naredne sezone sjediti na klupi tima iz Bijeljine.

"Ponovo sam veoma iznenađen i prije svega počastvovan odlukom Upravnog odbora. Trudiću se da napornim radom dođemo do što bolje igre i željenih rezultata", rekao je Žižović.

Na današnjoj sjednici Upravnog odbora ovog kluba razgovarano je i o reformama, rekonstrukciji i reorganizaciji kluba, a sve u cilju unapređenja postojećeg stanja na Gradskom stadionu u Bijeljini. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi