Žižović: Presudio je već kvalitet Radnika

Strateg Radnika nakon osvajanja Kupa RS

Žižović: Presudio je već kvalitet Radnika

D. Vejo

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine danas su podigli trofej namijenjen osvajaču Kupa Republike Srpske, a gdje su u dva finalna susreta pokazali veći kvalitet protiv drugoligaša Leotara (2:0 i 1:2).

Novopečeni šef struke Bijeljinaca Mladen Žižović, nije mogao zamisliti ljepši početak na novom radnom mjestu, a gdje je nakon svega dvije nedjelje na kormilu Radnika, osvojio prvi trofej u svojoj trenerskoj karijeri.

Zadovoljstvo nakon podignutog pehara, nije krio.

"Iako smo savladali Leotar i osvojili trofej, mislim da je protivnik danas odigrao jedno sjajno prvo poluvrijeme. Mnogo problema su nam stvarali u prvih 45 minuta, ali smo na koncu mi pokazali veći kvalitet te da smo iskusniji tim u ovom trenutku. Mislim da Leotar kao takav, zaslužuje ako ne Premijer ligu BiH, onda povratak u Prvu ligu RS. Želio bih da se u Trebinju ponovo igraju premijerligaške utakmice", izjavio je nakon današnjeg susreta trener Radnika, Mladen Žižović.

O igri Bijeljinaca, domaći strateg na ovom susretu imao je samo riječi hvale.

"Prije svega, drago mi je zbog mog kolege Mladena, koji je osvojio prvi trofej u trenerskoj karijeri. Čestitam mu na osvojenom Kupu, on ima veliki trenerski potencijal. Mi smo odigrali onoliko koliko smo mogli, časno i pošteno, ali je Radnik pokazao zbog čega igra u Premijer ligi BiH", zaključio je šef struke Leotara, Rajko Mičeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi