Zlatan Bajramović pronašao trenerski posao!

Bivši bh. reprezentativac

Zlatan Bajramović pronašao trenerski posao!

Nakon dvije godine pauziranja Zlatan Bajramović se vratio trenerskom poslu.   

Nekadašnji bh. reprezentatac je 2014. godine dobio otkaz u HSV-u gdje je radio kao pomoćnik i od tada je intenzivno tragao za novim angažmanom, a da se strpljenje isplatilo potvrđuje i vijest koju je objavio klub Bahlignen. 

Ovaj njemački četveroligaš je saopštio da je Bajramović imenovan za novog trenera i na klupi Bahligena je naslijedio Milorada Popovića koji je nedavno podnio ostavku, a detalji ugovora nisu objavljeni. 

"Sretni što smo je Bajramović preuzeo klub. Radi se o čovjeku sa velikim profesionalnim iskustvom i ambiciozan je da uspije u ovome što radi", saopštili su iz Bahlingena. 

Tokom bogate igračke karijere Bajramović je igrao za St. Pauli, Freiburg, Schalke i Eintracht. Za reprezentaciju BiH je uknjižio 36 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi