Zlatan Muslimović se priprema u stilu Rockyja Balboe

Individualne pripreme bivšeg Zmaja

Zlatan Muslimović se priprema u stilu Rockyja Balboe

Posljednji klub nekadašnjeg napadača fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Zlatana Muslimovića bio je kineski Guizhou Renhe u kojem je igrao zajedno sa Zvjezdanom Misimovićem.

Rođeni Banjalučanin je već duže vremena bez kluba, a pojedini mediji pisali su kako je blizu postizanja dogovora za beogradskim Partizanom.

Kako god, čini se da je Muslimović stisnuo gas i priprema se individualno na nepoznatoj lokaciji, a njegove pripreme, sudeći makar prema slikama, liče na one Rockyja Balboe.

Zlatan je nedavnom prisustvovao velikom grčkom derbiju između svog bivšeg kluba PAOK-a i Olympiacosa, a učestvovao je i u "zagrijavanju" dlanova domaćih navijača bubnjanjem prije početka utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.