Zlatko Jelisavac obavio prozivku

Rudar krenuo sa pripremama

Zlatko Jelisavac obavio prozivku

D. Vejo

Fudbaleri Rudara iz Prijedora danas su počeli sa pripremama za proljetni dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

Zlatko Jelisavac obavio je prozivku, a na istoj su se pojavila nova pojačanja iz prijedorske regije te nova imena i bivši fudbaler Kozare Mile Popović, zatim Momir Zečević iz Slavije i bivši igrač Krupe Srđan Milanović.

Zbog loših vremenskih uslova i nepristupačnosti terena, Prijedorčani će pripreme obaviti u zatvorenoj hali "Lasta", gdje će trenirati prvih dana dok se isti ne saniraju.

Timu su se priključila i dva juniora Boban Živanić i Davor Polovina koji su dobili povjerenje iskusnog stratega.

Pomoćnici Zlatku Jelisavcu biti će Saša Keranović i Perica Topić.

Generalne provjere, Rudar će izvršiti protiv banjalučkih klubova Krupe i Željezničara, zatim hrvatski klub Velika Gorica, te ponovo Željo i Sloboda iz Mrkonjić Grada.

Podsjetimo, Rudar je jesenji dio prvenstva završio na drugoj poziciji sa 31. osvojenim bodom, šest manje od prvoplasiranog banjalučkog Borca.

Na prozivci, Jelisavcu se odazvalo 27 igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi