Zmajeve će u Elbasanu bodriti par desetina navijača

Prijateljski meč s Albanijom

Zmajeve će u Elbasanu bodriti par desetina navijača

A. Beganović

Reprezentacija Bosne i Hercegovine danas u Elbasanu igra prijateljsku utakmicu protiv Albanije.

Nakon pobjede protiv Gibraltara u subotu u Zenici naša selekcija otputovala je u Elbasan gdje će danas od 18 sati igrati prijateljski meč protiv Albanije. Do početka utakmice ostalo je nešto manje od dva sata, a na ulicama ovog grada ne osjeti se posebna euforija.

Albancima je ova utakmica u drugom planu nakon tri uzastopna poraza, a navijači su čak najavili i bojkot reprezentacije u narednim utakmicama. U Elbasanu nema puno naših navijača pa će tek nekoliko desetina danas bodriti Zmajeve.

Podsjetimo da su pojedini albanski mediji pisali o mogućem prekidu večerašnje utakmice, ali nadamo se da do toga neće doći. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi