Zmajevi danas treniraju u Beču

Nema opuštanja

Zmajevi danas treniraju u Beču

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je subotu navečer u Andori u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo s 3:0 savladala domaću selekciju, a već utorak izabranici Mehmeda Baždarevića će odigrati s Austrijom prijateljski susret.

Bosanskohercegovački reprezentativci će u 13:00 krenuti za Beč, gdje će u utorak odmjeriti snage sa Austrijom.

Dolazak u Beč je planiran oko 15:00, a selektor našeg nacionalnog tima Mehmed Baždarević odlučio je da se danas od 18:00 odradi i lakši trening.

Podsjetimo, Zmajevima će se u Beču priključiti Toni Šunjić i Semir Štilić, koji će biti u konkrenciji za prijateljski susret sa Austrijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.