Zmajevi domovini čestitali Dan državnosti

Putem društvenih mreža

Zmajevi domovini čestitali Dan državnosti

Naši proslavljeni fudbalski i košarkaški reprezentativci, koji nastupaju za svoje klubove širom svijeta, nisu zaboravili naciji čestitati Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

Edin Džeko, Mirza Teletović, Asmir Begović, Jusuf Nurkić, Vedad Ibišević ali i mnogi drugi iskoristili su priliku putem društvenih mreža poslati čestitku povodom ovog velikog praznika naše domovine.

Tako su Zmajevi, svako na svoj način, lijepim riječima pokazali da na Bosnu i Hercegovinu misle svakog trenutka bez obzira koliko daleko živjeli od nje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.