Zmajevi na aerodromu, ka Cardiffu polijeću u 10 sati

Selekcija BiH na putu ka Velsu

Zmajevi na aerodromu, ka Cardiffu polijeću u 10 sati

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine spreman je za put u Cardiff gdje će sutra od 20:45 odigrati utakmicu drugog kola kvalifikacija za plasman na EURO 2016. godine protiv Velsa.

Izabranici Safeta Sušića sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo u 10 sati čarter letom poletjeti će ka Cardiffu, a među putnicima u avionu sa Zmajevima nije bilo nekadašnjeg kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine Emira Spahića.

Nekadašnji kapiten našeg nacionalnog tima je u utorak navečer napustio kamp reprezentacije BiH u Zenici, a u srijedu je već bio najavljen na dodatnim ljekarskim pregledima u Minhenu, gdje se dodatno trebala utvrditi ozbiljnost njegove povrede leđa.

Uz minimalne šanse da će se priključiti Zmajevima, što je za SportSport.ba potvrdio i selektor Sušić, naša reprezentacija ostala je na svega dva klasična stopera.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Papetovi izabranici će do sutrašnje utakmice održati jedan trening i to u 17:30 po lokalnom vremenu, dok će 15 minuta pred početak treninga biti održana zvanična press-konferencija naše reprezentacije.

Zmajevi bi već u subotu trebali sletjeti na sarajevski aerodrom oko 14 sati, te se odmah potom zaputiti ka Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti