Zmajevi odradili još jedan trening na Kipru

Baždarević zadovoljan

Zmajevi odradili još jedan trening na Kipru

E. Škorić

Bh. nogometna reprezentacija u četvrtak navečer igra protiv Kipra još jednu važnu kvalifikacijsku utakmicu za plasman na Svjetsko prvenstvo  u Rusiji naredne godine.

Kako javlja NFSBiH putem zvanične stranice, u lijepoj atmosferi se nastavljaju pripreme za prvu od predstojeće dvije utakmice kvalifikacija za plasman na SP.

Stručni štab na čelu sa selektorom Mehmedom Baždarevićem želi da što bolje spremni naše igrače za duel na Kipru. Radom reprezentativaca su zadovoljni, te vjeruju da će oni za dva dana uraditi sve kako bi se ostvarila potrebna pobjeda.

Do utakmice sa Kiprom ostala su još dva dana a za sutra je zakazana službena press konferencija na stadionu GSP u 19.30 sati po lokalnom vremenu a nakon toga i trening.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meč u Nikoziji će suditi Andre Marriner iz Engleske, a pomagaće mu zemljaci Lee Betts i Simon Peter Bennet. Četvrti sudija biće Craig Pawson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti