Zmajevi odradili trening, još uvijek se čeka Spahić

Spahić još nije stigao na okupljanje

Zmajevi odradili trening, još uvijek se čeka Spahić

O. Lekić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je odradila još jedan trening u La Hulpeu gdje se priprema za susret sa Belgijom.

Na večerašnjem treningu nije bilo iskusnog Emira Spahića, iako je ranije bilo najavljeno da će se tokom dana pojaviti na okupljanju.

U delegaciji našeg nacionalnog tima nisu sa sigurnošću mogli reći zbog čega se Spahić nije pojavio na okupljanju, niti kada će stići, iako se očekuje da se svakog trena pojavi u hotelu Dolce La Huple.

Večerašnji trening za javnost je bio otvoren samo 15 minuta, a sutra će se naš nacionalni tim preseliti u Brisel gdje će u večernjim satima odraditi trening na stadionu na kojem će se igrati susret.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.