Zmajevi promovišu nove dresove već u baražu?

Već poznat dizajn?

Zmajevi promovišu nove dresove već u baražu?

Reprezentacija BiH će vrlo brzo zaigrati u novoj Adidasovoj garnituri dresova.

Njihova promocija bi trebala biti već u baražu, naravno ukoliko se naša reprezentacija nađe u doigravanju za Evropsko prvenstvo.

Novi dizajn dresova je već spreman, ali ga iz NFSBiH još uvijek kriju od javnosti. Jedno je sigurno - on neće biti onakav kakvim su ga prije nekoliko dana predstavili svi domaći sportski mediji.

Osim novih dresova, reprezentativci Bosne i Hercegovine će dobiti i kompletnu novu opremu, što podrazumijeva nove trenerke, jakne...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ipak, može se pretpostaviti kako će novi dresovi izgledati, budući da su iz NFSBiH bili prinuđeni otkriti karte, jer su reprezentativke naše U-19 reprezentacije već zaigrale u novim dresovima. Sve su prilike da će i seniorska reprezentacija nositi jednaku garnituru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.