Zmajevi se okupljaju u Belgiji

Pred meč kvalifikacija

Zmajevi se okupljaju u Belgiji

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u septembru će nastaviti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Naša selekcija će pred sobom imati teško gostovanje u Belgiji, a susret s Crvenim đavolima igra se 3. septembra u Briselu.

Kompletne pripreme za meč u Briselu naša selekcija će najvjerovatnije obaviti u Belgiji. S obzirom na to da je u septembru redovno kolo u fudbalskim ligama, selektor Mehmed Baždarević će na sve fudbalere moći računati tek u ponedjeljak, dva dana pred utakmicu.

Ovu vijest je za SportSport.ba potvrdio generalni sekretar FSBiH Jasmin Baković.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Utakmica je u četvrtak, a kolo se igra za vikend. Zbog toga razmišljamo da se pripreme za duel s Belgijom obave u Belgiji. Razgovaramo i sa selektorom po ovom pitanju i najvjerovatnije ćemo se pripremati u Belgiji, odnosno okupljanje bi trebalo biti u ovoj zemlji", rekao je Baković za SportSport.ba.

Susret se igra u Briselu s početkom od 20:45...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.