Zmajevi sletjeli u domovinu nakon velškog remija

Reprezentacija stigla u domovinu

Zmajevi sletjeli u domovinu nakon velškog remija

Nakon što su sinoć remizirali u 2. kolu kvalifikacija za EURO 2016 na gostovanju kod Velsa, fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine vratili su se u domovinu. 

Zmajevi su čarter letom 15 minuta nakon 14 sati stigli na Međunarodni aerodrom Sarajevo, odakle su odmah krenuli dalje ka reprezentativnom kampu u Zenici.

Poslije sinoćnjih 0:0 naš nacionalni tim nalazi se na pretposljednjem mjestu kvalifikacione grupe B sa svega jednim osvojenim bodom, a već u ponedjeljak izabranike Safeta Sušića očekuje najteži ispit dosadašnjeg dijela kvalifikacija. Na Bilinom polju najbolji bh. fudbaleri ugostiti će reprezentaciju Belgije koja je sinoć slabašnoj Andori, koja je namučila Vels, postigla šest golova.

Pred polazak za Cardiff selektor našeg nacionalne vrste kazao je kako iz ova dva susreta očekuje četiri boda. Remijem sa Velsom Pape i njegovi izabranici odabrali su teži put do željenog bodovnog salda, a za njegovo ostvarenje potrebna je pobjeda nad sjajnom Belgijom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.