Posljednji trening pred Austriju

Zmajevi trenirali na stadionu trofejnog stručnjaka

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine održala je svoj posljednji trening pred prijateljski duel s Austrijom koji se igra u utorak na stadionu Ernst Happel s početkom u 20:30.

Upravo su na ovom stadionu, na kojem se 2008. godine igralo finale Evropskog prvenstva, izabranici Mehmeda Baždarevića odradili večerašnji trening.

Trening je prema standardnoj proceduri za mediji bio otvoren samo prvih petnaest minuta, nakon kojih je teško pretpostaviti šta se dešavalo na travnjaku najvećeg bečkog stadiona.

Prijateljski susret s Austrijom biće prva prava provjera za Mešine izabranike, a nadati se da će sutra pokazati malo više u odnosu na kvalifiakcioni susret s Andorom, jer je Austrija kvalitetom daleko od Andore…je li i od nas, vidjet ćemo sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.