Zmajevi trenirali sa velikim motivom i željom

Pred duel sa Španijom

Zmajevi trenirali sa velikim motivom i željom

Fudbaleri reprezentacije BiH večeras su pred duel sa Španijom odradili trening na "AFG Areni" u St. Gallenu. 

Svi fudbaleri, bez obzira na sparno i toplo vrijeme su trenirali maksimalnim intenzitetom. To je u izjavi za zvaničnu stranicu N/FSBiH potvrdio i jedan od selektorovih pomoćnika Dragan Perić.

"Angažiranost svih igrača je bila maksimalna. Bio je ovo taktičko-tehnički trening i zadovoljni smo njihovim angažmanom, odnosom i radom. Sve zadatke su ispunjavali odgovorno, sa velikim motivom i željom", izjavio je Perić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Službeni trening našeg tima zakazan je sutra na istom stadionu u 18 sati, a prije toga selektor Baždarević će održati press konferenciju. (17.30).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi