Zmajevi u borbu za EP kreću iz Trening centra u Zenici
foto: nfsbih.ba

Zmajevi u borbu za EP kreću iz Trening centra u Zenici

A. Beganović

Pripreme za početak kvalifikacija za EP u Francuskoj, „A“ reprezentacija BiH će početi prvog septembra okupljanjem u Trening centru NS/FS BiH u Zenici, piše službena stranica Fudbalskog saveza BiH.

Selektor  Safet  Sušić, asistent Elvir Baljić, te  generalni  sekretar Jasmin  Baković i direktor Odjela za takmičenje Elmir Pilav su danas posjetili Trening centar u Zenici.

Nakon obilaska Trening centra selektor i delegacija Saveza su definitivno potvrdili da će se naš najbolji tim ovdje pripremati jer ima optimalne uslove za rad i boravak. Teren je odličan kao i ostali sadržaji u sklopu Trening centra.

Delegacija je posjetila i „Bilino polje“ gdje se trenutno izvode radovi na rekonstrukciji pojedinih dijelova stadiona, u skladu sa zahtjevima i standardima UEFA-e.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.