Zmajići se spremaju za Lihtenštajn, Marinović optimističan

Pripreme u Trening centru FK Sarajevo

Zmajići se spremaju za Lihtenštajn, Marinović optimističan

Mlada reprezentacija BiH pod vodstvom selektora Vinka Marinovića ulazi u novi kvalifikacioni susret.

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naš državni tim će najprije odmjeriti snage sa selekcijom Lihtenštajna, a taj susret će biti odigran 28. marta u 15:00 sati u Trening centru NS/FS BiH u Zenici. 

Da pripreme koje se odrađuju u Trening centru FK Sarajevo prolaze u najboljem redu može se zaključiti i na osnovu izjava koju su dali selektor Vinko Marinović i njegovi igrači Marko Mihojević i Advan Kadušić. 

"Imamo idealne uslove u Trening centru FK Sarajevo i zahvalio bih se domaćinu na gostoprimstvu. Sve što smo planirali, to i radimo, a i treninzi protiču u najboljem redu. Nadam se da će tako ostati do same utakmice. Normalna su očekivanja da dođemo do prve pobjede. Imao sam kratak period da se upoznam sa ekipom, ali nadam se da će se sve posložiti i da ćemo startovati sa pobjedom. Za naredne utakmice ćemo imati više vremena da se pripremimo", izjavio je Marinović. 

Marinoviću je utakmica protiv Lihtenštajna biti ujedno i debi na klupi naše mlade reprezentacije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi