"Znao sam da ćemo pasti kada krene ritam srijeda - subota"

Dragan Jović nakon poraza u Kupu

"Znao sam da ćemo pasti kada krene ritam srijeda - subota"

Sinošnja izvedba Borca Pod Bijelim brijegom ničim nije naslutila da se radi o ekipi koja nakon dvanaest kola vodi na tabeli Premijer lige BiH.

Izabranici Dragana Jovića odigrali su ispod očekivanja i sebe praktično već otpisali iz Kupa BiH.

"Zrinjski je cijelim tokom meča bio bolji tim, diktirao je tempo utakmice, bio rastrčaniji, kvalitetniji i svježiji. Raspolažu sa većim brojem kvalitetni igrača za čiju igru nismo imali odgovor. Nekada ovakvi porazi dobro dođu kako bi se izvukle određene pouke i neće biti skupi uz pravu analizu uz koju bismo iz takvih poraza izašli samo jači," kazao je nakon utakmice trener Dragan Jović, te dodao:

"Poraženi smo nedavno i od Veleža, pa smo kasnije napravili dobru seriju rezultata. Znali smo da ćemo upasti u krizu kada dođe ritam srijeda – subota, ali smo u Mostaru teško poraženi zbog čega se ovim putem izvinjavam navijačima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.