ŽNK Iskra svečano obilježila uspješnu 2016. godinu

Uručeni prigodni pokloni

ŽNK Iskra svečano obilježila uspješnu 2016. godinu

S. Mlaćo

Nogometašice bugojanske Iskre na zimsku pauzu u Premijer ženskoj ligi naše zemlje otišle su sa sa trećeg mjesta. 

S obzirom da su debitantkinje u najvišem rangu našeg ženskog nogometa, mogu biti zadovoljne ostvarenim rezultatima. 

"Mi smo kao i prošlih godina upriličili svečanost dodjele kalendara i ostalih prigodnih poklona za najbolje nogometašice. U tome želimo da spomenemo sponzore ŽNK Iskra, a naš cilj je da ostanemo u Premijer ligi i mislim da smo na dobrom putu da taj cilj i ostvarimo", istakao je čelni čovjek ŽNK Iskra Bugojno Naim Basara na subotnjem druženju Uprave i nogometašica, te stručnog štaba ovog kluba.

"Upravni odbor ŽNK Iskra Bugojno je sumirao rezultate i želim da čestitamo svim nogometašica, kao i stručnom štabu na postignutim rezultatima", kazao je član Upravnog odbora ŽNK Iskra Bugojno Mahir Zajmović. 

Među samim nogometašicama na posljednjem druženju u 2016. godini vladala je sjajna atmosfera, a nadaju se da će tako biti u 2017. godini.

"Okupili smo se da bi smo obilježili kraj polusezone u kategoriji seniorki gdje smo osvojili treće mjesto, a u kategoriji kadetkinja smo osvojili drugo mjesto. Nadamo se da će u drugoj polusezoni biti još bolje, a učestvovati ćemo 07.01. na turniru u Vitezu. Vjerujem da ćemo i tu pokazati ono što najbolje znamo", dodala je nogometašica Iskre Maida Čehaja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi