Zolj: Ako budemo pravi možemo pobijediti Zrinjski

Optimizam u redovima Rođenih

Zolj: Ako budemo pravi možemo pobijediti Zrinjski

A. Beganović

"Ako budemo pravi, ako ispoštujemo trenerove zamisli, možemo pobijediti pod Bijelim brijegom", uoči velikog mostarskog derbija za SportSport.ba je izjavio fudbaler Veleža, Amir Zolj.

U dosadašnjem dijelu sezone Velež je odigrao tri gostujuća susreta i još uvijek Rođeni nisu slavili, a Zolj vjeruje da bi pod Bijelim brijegom on i njegovi saigrači mogli stići do tri boda.

"Biće teška utakmica, svaki derbi je takav. Odlučivat će nijanse, no rekao sam, ako budemo pravi možemo slaviti. Idemo se nadigravati i želimo se u dobrom svjetlu predstaviti cjelokupnoj bosanskohercegovačkoj javnosti", kaže Zolj i dodaje:

"Nema tajni među ekipama. Mi dobro poznajemo Zrinjski, kao i oni nas. Tek je na rasporedu 9. kolo i do kraja prvenstva ima još mnogo, no derbi je derbi, pa nosi i neku svoju težinu. Cijenimo Zrinjski ali znamo i svoje kvalitete. Očekujem dobru fudbalsku predstavu i želim da se derbi završi bez bilo kakvog incidenta".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.