Zolj: Želimo pobijediti i u Čapljini

Fudbaler GOŠK-a

Zolj: Želimo pobijediti i u Čapljini

M. Maksimović

GOŠK je u drugom kolu proljeća ostvario drugu pobjedu i zadržao korak za vodećom Bosnom iz Visokog. 

Osvježenje u timu Darka Vojvodić, Amir Zolj nastupio je i u Bugojnu na utakmici protiv Novog Travnika i nedavno protiv Goražda na Podavali.

“Zadovoljni smo kako smo otvorili proljetni dio sezone. U klubu vlada dobro raspoloženje i zbog toga smo svi optimistični kada su u pitanju naredne utakmice. Tim je sačinjen od kvalitetnih igrača koji imaju iskustvo igranja u jačim ligama, a trener je sve to dobro posložio“, kaže Zolj.

U narednom kolu GOŠK igra derbi protiv Čapljine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Pripremamo se za susret protiv komšija na kojemu želimo također pobijediti. Dobro je što nećemo daleko putovati, a siguran sam da će i utakmica biti kvalitetna. Čapljina se bori za opstanak i meč je i za njih od velike važnosti“, dodao je.

GOŠK će na derbiju biti kompletan, što je dodatni razlog za optimizam.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi