Zolotić: Posebno mi je drago zbog mog pogotka
FOTO: webteam KSVR

Bh. internacionalac pogodio za Roeselare

Zolotić: Posebno mi je drago zbog mog pogotka

S. Mlaćo

Bh. internacionalac Nermin Zolotić sjajno je otvorio novu sezonu u belgijskoj Proximus ligi.

Njegov Roeselare je slavio u gostima kod Tubizea sa 3:1, te upisao prvu pobjedu.

Domaći su prvi poveli, ali je Roeselare pogotkom Zolotića izjednačio (1:1), da bi pobjedu timu bh. internacionalca donijeli Lepicier, te Brouwers.

"Jako sam sretan što smo novu sezonu Proximus League započeli s gostujućom pobjedom kod Tubizea. Posebno mi je drago zbog mog prvog gola, drugog otkako sam stigao u Roeselare", kazao je Zolotić poslije utakmice.

Zolotić je u Belgiji prvobitno nosio dres Genta, ali se odlučio na prelazak u Roeselare. Prije toga nastupao je za Željezničar te Istru. Za mladu reprezentaciju BiH ubiljećio je pet nastupa uz dva pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi