Žrijeb Kupa BiH 1. septembra

Kup Bosne i Hercegovine

Žrijeb Kupa BiH 1. septembra

A. Beganović

U Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine donijeli su odluku da se žrijebanje parova šesnaestine finala Kupa BiH za sezonu 2009/10 održi 01.09. 2009. godine (utorak).

Žrijebanje parova šesnaestine finala Kupa BiH obaviće se 01.09. 2009. godine u 12:00 sati u Sarajevu (KSC „Skenderija“ – galerija „Colegium artisticum“).

Propozicijama je utvrđeno da će u završnici Kupa BiH pored 16 klubova Premijer lige, učestvovati 10 klubova iz NS Federacije BiH i 6 klubova iz FS RS.

U šesnaestini finala Kupa BiH igrat će se samo jedna utakmica, a svi susreti biće odigrani u srijedu, 16.09. 2009. godine u 16:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti