Žrijeb parova osmine finala 21. septembra

Kup Bosne i Hercegovine

Žrijeb parova osmine finala 21. septembra

E. Škorić

Žrijeb osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine održat će se 21. septembra, dok su prvi mečevi na programu 29. septembra.

Jučer smo saznali svih 16 učesnika osmine finala Kupa Bosne i Heregovine, a oni će svog protivnika saznati 21. septembra, kada će biti održan žrijeb parova.

U osmini finala se igraju dvije utakmice, a prve su na programu krajem ovog mjeseca, tačnije 29. septembra. Uzvrati će se igrati u oktobru, odmah po završetku kvalifikacionih mečeva za odlazak na EP 2012. godine u Poljsku i Ukrajinu.

Četvrtfinale, polufinale i finale je na programu naredne godine.

Učesnici osmine finala:


Željezničar, Zrinjski, Sarajevo, Branitelj, Sloboda (NG), Omladinac Mionica, Ćelik, Sloboda (T), Proleter, Borac, Olimpic, Slavija, Široki Brijeg, UNIS, Kozara, Leotar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.