Zrilić: Nadam se da će Borac igrati u Evropi

Direktor Borca za SportSport.ba

Zrilić: Nadam se da će Borac igrati u Evropi

Kako stvari stoje, banjalučki Borac ukoliko izbori plasman u Evropu moći će zaigrati na međunarodnoj sceni.

Čelnici "crveno-plavih" sa svim povjeriocima pronašli su zajednički jezik, te je dogovoren reprogram isplate dugovanja, što je ujedno i uslov za evropska takmičenja.

"Postigli smo dogovore i već su na adresu Fudbalskog saveza BiH predani dokumenti i zahtjev za dobijanje licence. Iskreno, ja se nadam da će Borac igrati u Evropi, jer to bi značilo i više financijskih sredstava u našoj kasi", kazao je za SportSport.ba direktor kluba Robert Zrilić, te se osvrnuo na dugovanja prema Školi fudbala "Džaja".

"Postoji mnogo neriješenih stvari i mi ćemo vidjeti šta se može napraviti u svemu tome. Treba istaći da je od ukupnog duga već isplaćeno 260.000 KM i od 31. marta 2011. imaju pravo na korištenje restorana, ali je nakon nekog vremena vlasnik škole samoinicijativno odlučio da raskine ugovor", kazao je Zrilić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.