Direktor banjakučkog Borca

Zrilić: Neko mora igrati i sa Sarajevom, očekujemo spektakl

Direktor banalučkog Borca Robert Zrilić nije bio pretjerano oduševljen činjenicom što je njegov klub za protivnika u četvrtfinalu Kupa BiH izvukao Sarajevo. 

"U petnaest dana igramo tri utakmice sa Sarajevom. Očekujemo spektakl, ali i bolje uslove nego što je bilo u prvom kolu. Borac je pobijedio u prvom kolu, baš kao i što je to učinilo Sarajevo u Gradačcu, pa ćemo vidjeti", rekao je Roert Zrilić.

Želja čelnika Borca je, kao i većini, bila da izvuku neki na papiru slabiji tim.

"Svi mi smo željeli izvući pod navodnim znacima slabije protivnike, dok ne prođemo u polufinale. Međutim, neko mora igrati i sa Sarajevom, Širokim i Zrinjskim. U Kupu su iznenađenja moguća, idemo se nadigravati. Kup je nepredvidiv", istakao je za kraj direktor FK Borac.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.