Zrilić: Suđeno nam je da idemo težim putem

Reakcije nakon žrijeba

Zrilić: Suđeno nam je da idemo težim putem

Direktor Borca iz Banja Luke Robert Zrilić je imao najmanje razloga za zadovoljstvo, jer je njegov klub za protivnika dobio ekipu Širokog Brijega.

"I u prošlom krugu smo dobili najtežeg protivnika kojeg smo mogli dobiti, a evo i sada. Čini se da nam je suđen teži put, ali nećemo se predati. Idemo da igramo i da na ovaj način pokušamo doći do Evrope", rekao je Robert Zrilić.

Borac će na svom terenu biti domaćin Širokom Brijegu, a taj meč je na rasporedu 15. aprila, dok se revanš na Pecari igra dvije sedmice kasnije.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.